MERSİN / TARSUS - Emine Boro Ortaokulu

Leonardo Da Vinci Köprüsü Yapma Yarışması

Okulumuzda Teknoloji ve Tasarım dersi kapsamında 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen Leonardo Da Vinci Köprüsü yapma yarışmasında 7.sınıflarda birincimiz 7/A sınıfından Arda AYDIN olmuştur.

8. sınıflarda ise 8/C sınıfından Halil İbrahim ÇITREZ ve 8/D sınıfından Deniz DAĞAŞAN birinciliği paylaşmışlardır.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve birinci olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

21-02-202221-02-2022

Yayın: 21.02.2022 - Güncelleme: 21.02.2022 21:58 - Görüntülenme: 154