MERSİN / TARSUS - Emine Boro Ortaokulu

Okulumuzda Yangın Tatbikatı Yapıldı

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 84'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mersin 2. Sanal İstihdam Fuarı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Coşkuyla Kutlandı

Okulumuzda Karne Töreni Yapıldı

Okulumuzda Kermes Yapıldı

Okulumuza Yurt Dışından Misafirler Geldi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda tören yapıldı

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda tören yapıldı

Mrt

Okulumuzda "Yeşeren Çocuklar" adlı eTwinning projesi gerçekleştirilecektir. Projede çeşitli disiplinlerde Web 2.0 araçlarının kullanıldığı etkinlikler yapılacaktır.

Mrt

Mersin de yapılan okullar arasi Bilek güreşi Müsabakalarinda öğrencimiz Hasan ARSLAN sol kolda 1.oldu Uğur Can SARI 4.Oldu

Şbt

Okulumuzda Teknoloji ve Tasarım dersi kapsamında 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlenen Leonardo Da Vinci Köprüsü yapma yarışmasında 7.sınıflarda birincimiz 7/A sınıfından Arda AYDIN olmuştur.

8. sınıflarda ise 8/C sınıfından Halil İbrahim ÇITREZ ve 8/D sınıfından Deniz DAĞAŞAN birinciliği paylaşmışlardır.

Yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve birinci olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz bahçesinde İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma programı yapıldı.

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Yapıldı